YOGATATTWA

ЕКИП

Във всеки клас, получавате цялостно преживяване за аспектите, изграждащи същността ви, като  развивате и задълбочавате  осъзнатост  за физическото тяло, ума и емоциите си.

Нели Попова/ Патрам

Случайно или не толкова, създадох, това малко, но изпълнени с любов и надежда за промяна, пространство.

Още първият път, когато отидох, на йога практика, в мен се зароди интуитивано  усещане, че това ще бъде моят път.

От тогава минаха много години, преживявания и уроци, които ме доведоха до настоящия момент.

 

За мен йога е есенцията на живота.

Тя разкрива красотата на това да наблюдаваш,разбираш и приемаш, момента такъв, какъвто ти се дарява.

Сертифицирана съм към БФЙ /2019г./.

През годините съм посещавала различни семинари и обучения, но смело мога да кажа, че най-големият ми учител е преживяването, което всяка една практика ми е дарило.

Да бъда тук, такава каквато съм, не би било възможно и  без всички прекрасни учители, които съм срещала през годините. Те са били и продължават да бъдат мое вдъхновение и пътеводна светлина.

Благодаря!

 

Кашмира( Красимира Тренева)

Дипломиран йога инструктор към БФЙ, регистриран към Министерство на младежта и спорта, треньор по йога . Повече от дванадесет години практикувам йога, научих много, разбрах много, пълна съм с идеи, ентусиазъм и желание да споделям с Вас моя опит ! Йога промени живота ми, балансира духа ми, успокои ума ми. Практиката с мен е изградена от асани, за да раздвижим физическото тяло и да освободим блокажите, пранаяма /дихателни практики/, за да се заредим с жизнена енергия/прана/, като така въздействаме на енергийното тяло, йога нидра -практика за дълбока релаксация, която успокоява ума. Ще пеем мантри за разширяване на съзнанието. Обещавам Ви, че в края на практиката, ще се чувствате заредени, балансирани и умиротворени!